Miercuri,
08.02.2023
Cer Senin
Acum
-3°C

Recomandările autorităților sibiene pentru evitarea aglomerării în magazine

Recomandările autorităților sibiene pentru evitarea aglomerării în magazine

Instituția Prefectului Sibiu a trimis un set de recomandări care ar trebui să fie aplicate de magazine, în perioada sărbătorilor, în contextul situației epidemiologice din Sibiu. Astfel, se recomandă deschiderea tuturor caselor de marcat, precum și limitarea numărului de clienți astfel încât să fie respectată distanța fizică de 1,5 metri între persoane

Luând în considerare situația epidemiologică la nivelul județului Sibiu, precum și posibilitatea ca în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă să se producă aglomerări de persoane în zona magazinelor, în vederea limitării riscului de contaminare cu virusul SARS CoV-2 și pentru a proteja clienții și angajații operatorilor economici, Instituția Prefectului face următoarele recomandări: 

-        Numărul de persoane din incinta spațiilor operatorilor economici care desfășoară activități de comercializare a produselor alimentare și nealimentare să fie limitat la 30% din capacitate acestora, sau astfel încât să fie respectată distanța fizică de 1,5 metri între persoane. 

-        Deschiderea tuturor caselor de marcat în perioadele orare aglomerate în scopul fluidizării circulației clienților.

De asemenea, este esențial ca măsurile de prevenției, precum purtarea măștii de protecție, dezinfectarea mâinilor, dezinfectarea coșurilor de cumpărături să fie respectate cu strictețe, mai spun autoritățile.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus