Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Un microbuz cu șapte persoane a intrat într-un cap de pod. Printre răniți era un băiat de 15 ani - FOTO

Un microbuz cu șapte persoane a intrat într-un cap de pod. Printre răniți era un băiat de 15 ani - FOTO

Șoferul unui microbuz care se deplasa pe ruta Ungaria-Covasna, transportând șase persoane, a intrat în coliziune cu un cap de pod, în Cristian. 

Potrivit autorităților, șoferul, în vârstă de 69 de ani, din Covasna, a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu un cap de pod de pe DN1, din Cristian. Traficul a fost îngreunat până la finalizarea intervenției medicale. La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru transport victime multiple, două echipaje SMURD și două echipaje ale Ambulanței Sibiu.

Patru bărbați cu vârstele cuprinse între 15-69 de ani au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu - doi bărbați au fost transportați de echipajele SMURD, policontuzionați și doi bărbați au fost transportați de ambulanțele SAJ, dintre care unul de 15 ani, cu fractură de femur și unul de 69 ani, policontuzionat.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus