Duminică,
25.07.2021
Cer Senin
Acum
15°C

AUR a condus prima ședință a Camerei Deputaților

AUR a condus prima ședință a Camerei Deputaților

Prima ședință a Camerei Deputaților este condusă de Lucian Feodorov, deputat AUR, asistat de patru secretari de ședință, doi secretari de la AUR, unul de la PSD și unul de la USR. Chiar în momentul în care, de la tribuna președintelui Camerei Deputaților, Feodorov citea regulamentul ședinței, acesta și-a tras masca sub bărbie, scrie Digi24.ro. Lucian Feodorov are 78 de ani și este cel mai în vârstă deputat. Este fost subprefect al județului Botoșani în perioada CDR, până în 2000, și a fost ales deputat pe listele AUR în județul Botoșani.  Potrivit regulamentului Parlamentului, prima ședință a Camerei Deputaților și a Senatului este condusă de decanul de vârstă.

Regulile de protecția sanitară au fost ignorate și de senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, care nu a purtat masca în plenul Senatului.

Articolul 2, din Regulamentul Camerei Deputaților:

„Până la alegerea Biroului permanent lucrările Camerei Deputaților sunt conduse de cel mai în vârstă deputat, în calitate de preşedinte de vârstă, asistat de cei mai tineri 4 deputați, în calitate de secretari.”

Vizualizari: 1794

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mc D

Acum 7 luni

Cam greu citeste si se exprima decanul de varsta in limba romana, sau era simpatizant al fostului presedinte din Republica Moldova si comunica in alta limba?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus