Duminică,
05.12.2021
Innorat
Acum
-4°C

FOTO Transport cu 15.000 de sticle de parfum contrafăcute, descoperit în trafic

FOTO Transport cu 15.000 de sticle de parfum contrafăcute, descoperit în trafic

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, au găsit în această dimineață într-un autotren peste 15.000 de sticle de parfum susceptibile a fi contrafăcute.

Transportul a fost oprit pe DN 1, în afara localității Veștem, în cadrul unei acțiuni de control, valoarea estimată a mărfii ridicându-se la suma de 770.000 euro.  Cu această ocazie, a fost întocmit un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 102 alin. 1 lit. b din Legea 84/1998, respectiv punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. În cadrul acțiunii, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, dar și al unui câine de serviciu specializat în detectarea de produse, anunță IPJ Sibiu.

Vizualizari: 2243

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus