Joi,
17.06.2021
Cer Senin
Acum
17°C

Două noi spații de servicii pe Autostrada Orăștie - Sibiu

Două noi spații de servicii pe Autostrada Orăștie - Sibiu
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a dat astăzi în folosință două noi spații de servicii pe Autostrada Orăștie – Sibiu. Aceste noi spații de servicii sunt amplasate de o parte și de alta a autostrăzii Orăștie - Sibiu, Lot 3, pe ambele sensuri, între km 47+000 – km 47+800. Lucrările au fost executate de HIDROCONSTRUCȚIA S.A: balast stabilizat + asfalt, beton rutier și scurgerea apelor + amenajarea trotuarelor; REPCONS S.R.L.: Execuție instalații de iluminat spații de servicii, inclusiv branșament și CITY GROUP S.R.L.: Execuție lucrări pentru realizare clădiri grupuri sanitare și asigurarea utilităților necesare pentru finalizarea spațiilor de servicii. Valoarea totală de realizare a obiectivului a fost de 22.790.202,12 lei fără TVA.
Grupurile sanitare construite aici sunt asemănătoare celor existente deja pe celelalte loturi ale autostrăzii Sibiu – Orăștie: vor avea o suprafață utilă de aproape 72 de mp, în cadrul căreia vor fi amenajate 11 încăperi, în care să fie amenajate de la toalete pentru bărbați, femei, persoane cu dizabilități, la spațiu tehnic, depozit de consumabile ori spațiu pentru mame și copii.
 

Vizualizari: 1380

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mc D

Acum 5 luni

Poate ar fi cazul ca dupa 10 ani de la inaugurare, autostrada sa aiba in astfel de parcari si niste statii de combustibili civilizate si elegante...ne-am saturat de containere improvizate si toalete nefunctionale!!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus