Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Sportivul Marcel Manea, premiat de Primăria Sibiu pentru rezultate excelente

Sportivul Marcel Manea, premiat de Primăria Sibiu pentru rezultate excelente

“Am acordat un premiu sportivului Marcel Manea pentru rezultatele excepționale obținute la competiții. Anul acesta a câștigat trei titluri de campion în competiții internaționale și europene pe care le-a obținut după eforturi susținute, într-o carieră de 20 de ani. În egală măsură, Marcel Manea este și agent al Poliției Locale Sibiu, foarte apreciat și un exemplu pentru colegii săi în ceea ce privește pregătirea fizică  și ținuta profesională.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Sibianul Marcel Manea a câștigat anul acesta trei titluri importante: titlul de campion mondial la categoria 90 kg la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness care a avut loc în Spania, titlul de campion european la culturism la categoria Masters +40 ani și cel de campion balcanic. De asemenea, sportivul a obținut titlul național de șase ori în cariera de 20 de ani în domeniu.

Premiul și o diplomă au fost înmânate de primarul Astrid Fodor marți, 22 decembrie. Valoarea premiului este de 10.000 de lei.

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1125

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus