Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Proiect de investiții din fonduri europene la Cisnădie - tablete pentru elevi și dotarea sălilor de clasă pentru activitatea online

Proiect de investiții din fonduri europene la Cisnădie - tablete pentru elevi și dotarea sălilor de clasă pentru activitatea online

Primăria orașului Cisnădie a depus cererea pentru accesarea de fonduri europene pentru un proiect ce are drept scop dezvoltarea infrastructurii TIC la nivelul sistemului educațional preuniversitar de stat din Cisnădie și presupune dotarea elevilor cu echipamente mobile IT de tip tablete pentru uz școlar și dotarea sălilor de clasă cu echipamente/dispozitive electronice necesare activității didactice online. Astfel,  se va  asigura participarea în condiții de egalitate de șanse, a tuturor elevilor și cadrelor didactice la procesul educațional în mediul online din anul școlar 2020/2021.

„Obiectivul general  al  proiectului Infrastructură TIC pentru o educație a viitorului în Orașul Cisnădie îl reprezintă creșterea gradului de utilizare a internetului în procesul educațional desfășurat în Orașul Cisnădie, în cadrul unităților de învățământ preuniversitar de stat de pe raza unității administrativ-teritoriale, Liceul Gustav Gundisch, Liceul Tehnologic, Școala Gimnazială nr.2, Școala Gimnazială nr.3, prin dotarea tuturor elevilor, cadrelor didactice și sălilor de clasă cu echipamentele/ dispozitivele IT necesare desfășurării în bune condiții a procesului de învățare în mediul online, în contextul crizei pandemice create de coronavirusul SARS-COV-2, astfel încât să se asigure atingerea obiectivelor educaționale pentru anul școlar 2020/2021, fără, însă, a se pune în pericol sănătatea elevilor și cadrelor didactice ca urmare a infecției cu coronavirus”, scrie primarul Gheorghe Huja în anunțul postat pe pagina de Facebook.

Proiectul a fost depus în cadrul  Programului Operațional Competitivitate, Axa prioritara 2 – Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC)  pentru o economie digitală competitivă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 734

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus