Sâmbătă,
18.09.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Fetiță de 13 ani dispărută de acasă înainte de Crăciun

Fetiță de 13 ani dispărută de acasă înainte de Crăciun

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 13 ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 20,00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că fiica sa minoră, FICA ALEXANDRA MARIA, în vârstă de 13 ani, a plecat în aceeași zi, în jurul orei 17,00, de la domiciliul său din localitatea Dumbrăveni, fără a mai reveni.

Semnalmente: 155 cm înălțime, greutate de aproximativ 50 de kg, păr brunet, ten alb, constituție slabă.

La data dispariției, minora purta o bluză de culoare deschisă, geacă de fâș de culoare neagră, pantaloni tip jeans de culoare neagră, ghete imitație de piele de culoare neagră.

Semne particulare: ten acneic, suferă de scolioză lombară cu hemivertebre.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Vizualizari: 2032

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus