Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Teodora și Oana, elevele de la Brukenthal, au adus bucurie pe chipurile a 60 de copii. Am fost uimite câți oameni au avut încredere în noi

Teodora și Oana, elevele de la Brukenthal, au adus bucurie pe chipurile a 60 de copii. Am fost uimite câți oameni au avut încredere în noi

Teodora Boboc și Oana Hentea și-au dus misiunea de face fericiți, în preajma Crăciunului, mai mulți copii din familii defavorizate, la bun sfârșit. Fetele sunt eleve la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” și în urmă cu câteva săptămâni au pornit campania „Tu ești Moșul” în urma căreia aproximativ 60 de copii au primit cadouri de Crăciun. A fost prima experiență a fetelor care spun că au fost uimite de solidaritatea oamenilor și mulțumesc tuturor celor care s-au implicat.

Teodora și Oana sunt cele mai bune prietene și în luna decembrie au decis să se implice și să mobilizeze oamenii din jur pentru a participa la campania inițiată de ele, „Tu ești Moșul”. În urma acestei campanii fetele și-au dorit să aduce bucurii în casele mai multor copii din familii nevoiașe. Fetele spun că au fost impresionate de numărul oamenilor care au răspuns campaniei lor, iar fericirea de pe chipul copiilor care au primit cadouri a fost de neprețuit.

„Campania noastră s-a terminat cu succes. Am fost cu adevărat uimite când am văzut cât de mulți oamenii au avut încredere în noi și ne-au ajutat să strângem tot de ce a fost nevoie, pentru a le oferi și celor mai defavorizați un sfârșit de an mai luminat. Cu ajutorul oamenilor am reușit să ajutăm în jur de 60 de copii, realizând 120 cutii, atât cu alimente cât și cu jucării, hăinuțe. Am vrea să le mulțumim din suflet celor care s-au implicat în proiectul nostru și să le urăm un Crăciun fericit alături de cei dragi. Acest proiect pentru noi a fost unul foarte important. Sincer, nu ne-am așteptat la o reacție atât de pozitivă din partea oamenilor. Am fost luate prin surprindere de multitudinea de cadouri pe care le-am primit, însă, ceea ce a fost, cu adevărat de neprețuit, au fost reacțiile pe care le-am primit atât de la copii cât și de la părinți. Ne-am bucurat enorm că am putut ajuta și, cu siguranță, ne dorim să continuăm acest proiect. Cu ocazia aceasta, anul 2020, plin de lucruri negative, a prin o culoare mai vie și ne-a făcut, din nou, să realizăm cât de important este să apreciem tot ce avem.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Necen Zurat

Acum 1 an

Ioana CC, daca te opreai dupa prima parte a comentariului, nu aratai ca esti fudula...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus