Sâmbătă,
18.09.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Video: Dans cu tematică făcut cadou sibienilor în prima zi de Crăciun

Video: Dans cu tematică făcut cadou sibienilor în prima zi de Crăciun

Trupa de dans YoungTillDeath oferă sibienilor, în premiară, un dans cu tematică de Crăciun, în feeria orașului din perioada sărbătorilor de iarnă. Nu mai puțin de 26 de tineri au dansat, respectând toate regulile impuse în timpul pandemiei, în Piața Mare și în Piața Mică din Sibiu. Au creat împreună un video magic pe care l-au dedicat orașului. Coregrafia aparține lui Alexandru Filip Svaricek.

Străzile Sibiului s-au transformat în scenă de dans pentru dansatorii trupei YoungTillDeath care și-au dorit să ofere sibienilor „Un Crăciun în pași de dans”.

„În fiecare an este o tradiție a noastră să petrecem Crăciunul altfel, mai exact, cum știm noi, cu ceea ce dezvoltăm și explorăm de mulți ani. Personal, doresc să aduc magia momentului cu fiecare ocazie pe care o am alături de orașul meu favorit. Este un oraș în care poți visa și care îți oferă ocazia să poți să îl explorezi în ce fel dorești tu. De această data, noi l-am explorat dansând și am încercat să demonstrăm pe ecrane cât de deosebit este Sibiu. A fost un an diferit, de multe ori cu străzi goale dar liniștea lor am transformat-o în bucurie, sărbătoare și mișcare. Am creat „Un Crăciun în pași de dans” la Sibiu. Suntem convinși că vom transforma orașul Sibiu și într-un musical pe ritm de Hip Hop, Street Dance în viitor. Cu toate că măștile ne-au împiedicat puțin să transmitem și mai multă atmosferă și bucuria de pe chipurile noastre, am respectat cu desăvârșire recomandările autorităților și totuși filmând respectând numărul maxim de persoane alocate într-un grup cu distanțarea restricționată, cred că am transmis foarte mult. E important să iubești ce faci, să iubim în echipă mereu fiindcă despre asta este vorba până la urmă în pragul sărbătorilor: să iubești. Să iubești, cum crezi tu mai bine. Pentru noi iubirea a însemnat ceea ce facem împreună fiindcă asta este baza formării noastre: echipa”, spune coregraful Alexandru Filip Svaricek.

Videoclipul a fost filmat de Florin Vintilă, iar echipa de dansatori este formată din Adela Tamasciuc, Darius Patru, David Puscovici, Denis Mihai, Bianca Beu, Irina Vișa, Laura Zaharie, Carina Stoia, Memelta Andreescu, Daria Apostol, Claudia Canciu, Clara Candea, Eduard Merila, Mara Munteanu, Horațiu Notar, Anne-Mary Predoi, David Puscovici, Anca Răuțoiu, Sonia Rotar, Nicole Ștefănescu, Noemi Suveica, Roxana Tili, Mara Todarcea, Aniela Toma, Sandra State, Ivan Tordoir și Ana Tulbure.

 

 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus