Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Accident pe valea Oltului. Un șofer de 19 ani a derapat și a lovit parapeții

Accident pe valea Oltului. Un șofer de 19 ani a derapat și a lovit parapeții

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD pe DN 7, km 244, Lazaret unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit parapetul. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, din județul Olt care în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate a derapat și a lovit parapeții laterali.

La fața locului un pompier militar din cadrul ISU Sibiu se afla în timpul liber și a intervenit  pentru evaluarea primară a victimelor, acordarea primului ajutor și decuplarea bornelor de la autoturism până la sosirea forțelor. 

S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane din cele patru implicate, o fată de 16 ani și un băiat de 19 ani  conștiente, neîncarcerate care au fost transportate la UPU Sibiu și CPU Luther cu traumatism cranio-cerebral și dureri membre inferioare.

La fața locului a intervenit în sprijin și un echipaj SAJ. Traficul este îngreunat pe sensul Vâlcea - Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1609

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus