Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

IPJ Sibiu: De Revelion, respectați măsurile de siguranță împotriva COVID-19

IPJ Sibiu: De Revelion, respectați măsurile de siguranță împotriva COVID-19

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu reamintește tuturor celor care își petrec revelionul în județ  faptul că în zilele următoare se aplică în continuare măsurile impuse prin Hotărârea nr. 118/15.12.2020 emisă de CJSU Sibiu, ținându-se cont de prevederile H.G. nr. 1065/2020 și Legii nr. 55/2020.

„În această perioadă, trebuie să acordăm prioritate respectării normelor sanitare pentru ca trecerea dintre ani să fie una în bucurie și siguranță totodată”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Recomadările acestora sunt următoarele:

  • Purtați masca sanitară în spațiile publice, în spațiile comerciale, în mijloacele de transport în comun și la locul de muncă!
  • Nu organizați și nu participați la reuniuni, petreceri în spații închise/deschise, publice/private!
  • Nu circulați pe stradă în grupuri formate din mai mult de 6 persoane care nu fac parte din familia dumneavoastră!
  • Nu circulați pe stradă între orele 23,00 – 05,00 decât în caz de urgență medicală sau în interes de serviciu (situații în care trebuie să prezentați legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau declarație pe propria răspundere).

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1766

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus