Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

FOTO-VIDEO A început campania de vaccinare împotriva Covid 19 la Sibiu

FOTO-VIDEO A început campania de vaccinare împotriva Covid 19 la Sibiu

În această dimineață, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, a început campania de vaccinare împotriva Covid 19, dr. Călin Cipăian – Director Medical, fiind primul angajat vaccinat.

”În aceste nouă luni, ca toți cei îmbrăcați în echipamentele de protecție, am învățat să recunosc colegii după voce și ochi și am învățat să le citesc sentimentele. Am învățat să deslușesc speranța și bucuria când pacienții evoluau bine, tristețea și amărăciunea ascunse într-o lacrimă când pierdeam pacienți. Am învățat și mai mult privind în ochii pacienților și oamenilor de pe stradă. Am învățat că nu trebuie să uităm să ne privim în ochi și că trebuie să ne putem privi în ochi și după ce această pandemie va fi istorie. Aceasta este povestea unui doctor în pandemie. O poveste despre înfrângeri și victorii, încercări, sacrificiu și speranță. O poveste despre ochi și oamenii de dincolo de ei”, spunea dr. Cipăian recent.

Următorul vaccinat a fost Lt.col. medic dr. Constantin Vlase, managerul interimar al spitalului județean.

Campania continuă cu restul personalului medical. Conform conducerii Spitalului Județean Sibiu, aproximativ 1700 de angajați ai unității medicale au luat decizia de a se vaccina împotriva Covid 19.

Tot în această dimineață a început campania de vaccinare și în Spitalul de Pediatrie. Iată cum a decurs procesul:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3765

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus