Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Băut, la volan: s-a oprit în primul cap de pod de la intrarea în oraș

Băut, la volan: s-a oprit în primul cap de pod de la intrarea în oraș

Un șofer de 65 de ani nu a reușit să treacă decât de sensul giratoriu de la intrarea în orașul său, oprindu-se în primul cap de pod.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17:00, în municipiul Mediaș. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, șoferul în vârstă de 65 de ani, din Mediaș, se afla singur în mașină. Venea din direcția Copșa Mică, iar după sensul giratoriu de la intrarea în oraș nu a reușit să mai urmeze direcția carosabilului, intrând în primul cap de pod. ”Prezintă o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează polițiștii.

Un echipaj din cadrul SMURD i-a acordat șoferului primele îngrijiri medicale, după care l-a transportat la Unitatea de primiri urgențe din oraș, cu traumatism cranio-cerebral și escoriații.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1590

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus