Duminică,
25.07.2021
Partial Noros
Acum
27°C

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță: de ziua mea, donați pentru bursa acordată în memoria celui care a fost Ilie Mitea

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță: de ziua mea, donați pentru bursa acordată în memoria celui care a fost Ilie Mitea

Unul dintre cei mai activi europarlamentari pe care îi are România, tânărul sibian Nicu Ștefănuță, îi îndeamnă pe cei care îl urmăresc ca, de ziua lui, să sprijine viitoarea carieră a unui tânăr baschetbalist sibian. 

39 de ani împlinește Nicu Ștefănuță, europarlamentarul născut la Rășinari, în cea de-a treia zi a anului 2021. Cu această ocazie, el a lansat un mesaj către cei peste 22.000 de urmăritori ai paginii sale de Facebook, cu scopul de a ajuta un tânăr baschetbalist. ”Dragi cititori ai paginii, azi e ziua mea de naștere. Am primit multe binecuvântări pentru care sunt recunoscător, dar mai ales am primit misiunea de a ajuta alți oameni. Vreau cu toții să ajutăm un proiect la care țin mult. Este un proiect care sprijină anual drumul în cariera sportivă a unui tânăr jucător de baschet.  BC CSU Sibiu oferă anual o bursă pentru un tânăr jucător care are nevoie de sprijin în drumul său spre performanță.  Bursa este acordată în memoria celui care a fost Ilie Mitea, suporter inimos al baschetului din Sibiu. Ilie a fost un om iubitor și care a ajutat pe mulți alți oameni să crească. Ajutând un copil, ajutați România să crească. Vă încurajez să o faceți”, este mesajul transmis de Nicu Ștefănuță.

Europarlamentarul ales pe listele USR PLUS a transmis și contul în care cei care doresc să îi urmeze îndemnul pot dona. Este vorba de contul deschis pe numele Asociației Baschet Club Sibiu, cont IBAN: RO21BUCU2011215945720RON. Cei care vor dona în acest cont sunt îndemnați să precizeze că suma are drept destinație ”bursă tânăr sportiv Ilie Mitea”.

”Nea Titi” Mitea, unul din cei mai cunoscuți sibieni implicați în viața comunității la mai multe niveluri și un pasionat susținător al echipei locale de baschet, a decedat în vara lui 2018, în urma unui accident de mașină. În același an, reprezentanții BC CSU Sibiu au înființat bursa care îi poartă numele. În toamna anului trecut, la a treia ediție, bursa a fost acordată lui Bogdan Baditascu, un tânăr de 15 ani, medaliat cu bronz la Turneul Final Under 18 din 2020.

Vizualizari: 1855

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus