Marţi,
15.06.2021
Parțial Noros
Acum
13°C

Aproximativ o mie de pescari și-au achitat deja taxa de pescuit pentru 2021. Facilități și în ianuarie

Aproximativ o mie de pescari și-au achitat deja taxa de pescuit pentru 2021. Facilități și în ianuarie

Aproximativ o mie de pescari, din tot județul, și-au achitat până în prezent cotizația pentru anul 2021, anunță Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu, cu sediul pe strada Constituției, nr. 23.

”În luna decembrie am înregistrat în jur de o mie de pescari care au venit să-și achite cotizația, iar cei care nu au ajuns trebuie să știe că facilitățile rămân în vigoare până la finalul lunii ianuarie 2021. Prețul rămâne neschimbat, adică 110 lei întreg, sau 60 de lei pentru categoriile care beneficiază de reduceri. Atât este de plată pentru anul 2021, fără alte discuții și interpretări”, a declarat pentru Turnul Sfatului Romeo Stoicescu, directorul AJVPS Sibiu.

Cât privește zilele de voluntariat introduse în trecut, conducerea AJVPS Sibiu spune că se bucură de oricine vrea să dea o mână de ajutor în vederea combaterii braconajului, ori a curățeniei malurilor, fără însă a obliga pe nimeni.

Reprezentanții asociației spun că din sumele strânse anul trecut de la pescari s-au efectuat numeroase controale anti-braconaj, malurile râului Olt în special fiind monitorizate constant. De asemenea, o parte din fondurile colectate – inclusiv din donații private, au mers către popularea apelor, atât cu specii comune, precum caras sau crap, cât și cu specii mai rar întâlnite, cum sunt linul sau văduvița.

”În 2021 ne propunem să sporim controalele pe apele pe care le avem în gestiune și, împreună cu membrii asociației, să putem realiza populări eficiente”, mai spune Romeo Stoicescu.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Cristi Baiculescu

Acum 5 luni

http://www.anpa.ro/?p=2669. Comunicatul ANPA privind pescuitul în Sibiu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus