Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Sibiul este sub media pe țară în ceea ce privește rata de pozitivare

Sibiul este sub media pe țară în ceea ce privește rata de pozitivare

Rata de pozitivare la nivelul județului nostru, la momentul actual, este de 10,11 %, cu mult mai mică față de media națională, rezultată în urma testării pentru identificarea infectaților cu SARS CoV-2. 

Statistica testelor efectuate pe Sibiu, în ultimele două săptămâni, arată că județul nostru stă foarte bine în ceea ce privește rata de pozitivare, comparativ cu media pe țară. Momentan, această rată este de 10,11 %, comparativ cu 32%, la nivel național. Procentul a scăzut notabil la începutul acestui an în Sibiu, după ce vineri, 1 ianuarie 2021, era de 21,31%, ajungând la 21,4% sâmbătă, apoi la 10,11 duminică.

 
În ultimele 24 de ore, în județul nostru au fost raportate 26 cazuri noi de infectare cu SARS CoV-2, potrivit informațiilor transmise de Instituția Prefectului. De asemenea, trei pacienți au decedat și 40 de persoane au fost declarate vindecate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus