Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Ministrul Educației: „Ne dorim derularea semestrului II în format clasic. Ne vom putea pronunța după 20 ianuarie. Nu excludem niciun scenariu”

Ministrul Educației: „Ne dorim derularea semestrului II în format clasic. Ne vom putea pronunța după 20 ianuarie. Nu excludem niciun scenariu”

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că își dorește ca semestrul al II-lea să înceapă în format clasic, însă o decizie în acest sens va fi luată abia după 20 ianuarie. Mai mult, Cîmpeanu nu va exclude niciunul din cele trei scenarii în care a funcționat școala în timpul pandemiei, se arată într-un comunicat de presă al ministerului citat de Edupedu.ro. Semestrul al doilea va începe în data de 8 februarie, după mini-vacanța intersemestrială (30 ianuarie – 7 februarie), potrivit structurii anului școlar 2020-2021.

„Ne dorim derularea semestrului II în format clasic, însă ne vom putea pronunța responsabil și fundamentat doar după jumătatea lunii ianuarie, respectiv în ultima decadă a lunii. Orice scenariu va rezulta în urma analizei va fi luat în considerare. Nu excludem niciun scenariu, fie că vorbim de prioritate pentru cei mici sau pentru cei care susţin examenele naţionale, fie că vorbim de prioritate a zonelor cu o rată de infectare mai redusă – așa cum solicita Consiliul Național al Elevilor”, a precizat Cîmpeanu.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1634

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus