Marţi,
25.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

Donație Spitalul Județean: încă 12 paturi la UPU pentru pacienții suspecți de Covid-19

Donație Spitalul Județean: încă 12 paturi la UPU pentru pacienții suspecți de Covid-19

Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu anunță că o construcție modulară suplimentară complet nouă, care constă în 12 boxe cu paturi, a fost dată în folosință la începutul anului pentru Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului.

Aceștia spun că instalarea noii extensii a clădirii modulare a UPU a fost posibilă datorită implicării Fundației Comunitare Sibiu prin Ciprian Ciocan, directorul executiv al acesteia care, din primul moment al pandemiei, a fost alături de SCJU Sibiu atrăgând nenumărate donații și sponsorizări.

De această dată este vorba despre 105.444 lei pentru finanțarea celor 4 containere necesare, bani proveniți dintr-o generoasă sponsorizare din partea companiei Oasis Green Energy și de 52.800 lei pentru realizarea lucrărilor, bani proveniți de la companiile care au donat în primăvară prin campania #ocomunitate.

Spitalul mulțumește Oasis Green Energy și tuturor celorlalte companii care au donat, dar și companiei Algeco S.R.L, care a livrat și instalat construcția modulară în timp record.

„Tot ceea ce a făcut Fundația Comunitară Sibiu împreună cu comunitatea locală, de la persoane fizice, asociații și fundații până la antreprenori și firme, cu sprijinul autorităților demonstrează că o comunitate unită și responsabilă este capabilă de lucruri excepționale. Mărturie stau gesturile de solidaritate ale unui număr impresionant de oameni. Le mulțumim tuturor", a declarat managerul interimar al SCJU Sibiu, Col.dr. Vlase Constantin.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Ovidiu A

Acum 1 an

Uite, despre știri de genul asta sa ma vorbim, nu numai de cipuri, 5G și altele.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus