Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Negocieri. PNL Sibiu ar putea trimite la București un secretar de stat și doi șefi de agenții guvernamentale

Negocieri. PNL Sibiu ar putea trimite la București un secretar de stat și doi șefi de agenții guvernamentale

Liderii PNL au avut la sfârșitul săptămânii trecute o întâlnire la care au discutat despre împărţirea funcţiilor de secretari de stat, prefecţii şi reprezentanţi la alte agenţii şi oficii, au declarat surse din partid pentru News.ro. Conform acestor informații, primele 20 de filiale ale formaţiunii, cu rezultate foarte bune la alegerile parlamentare, vor avea un secretar de stat şi două poziţii în conducerea unor agenţii sau oficii, iar cele cu rezultate slabe rămân doar cu un secretar de stat.

Celelalte organizaţii ale PNL vor avea două poziţii, una de secretar de stat şi şefia unei agenţii, au mai spus sursele liberale, pentru News.ro.

Cu 42,33% din voturi pentru Senat și 42,18% pentru Camera Deputaților, PNL Sibiu obține al doilea cel mai bun scor din țară. Pe prima poziție urcă județul Giurgiu, acolo unde liberalii au reușit să obțină 46,91% din voturi la Senat și 46,60% la Camera Deputaților.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2165

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Raluca BC

Acum 1 an

PNL Bacau, vreti sa spuneti ? filiala Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus