Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
4°C

Petrișor Petrescu s-a întors la Sibiu

Petrișor Petrescu s-a întors la Sibiu

Conducerea A.F.C.Hermannstadt a anunțat luni că fotbalistul Petrișor Petrescu a revenit la Sibiu, după transferul la Academica Clinceni.

”Petrișor Petrescu este un nume care în opinia noastră nu mai are nevoie de nici o prezentare. Petry s-a intors la noi după o jumătate de sezon în care a evoluat pentru Academica Clinceni, grupare aflată în prima jumătate a clasamentului și de care fotbalistul s-a despărțit amiabil. Pentru ilfoveni, Petrișor a marcat un gol și a oferit un assist. Vechiul și noul număr 7 de la FCH a revenit aici din postura de jucător liber de contract și a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an și jumătate”, au transmis luni oficialii clubului sibian.

Petrișor Petrescu poate evolua pe orice post în linia mediană și este cotat la suma de 450.000 de euro pe siteurile de specialitate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus