Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Trafic îngreunat luni dimineață în Sibiu, din cauza ninsorii

Trafic îngreunat luni dimineață în Sibiu, din cauza ninsorii

Traficul este îngreunat luni dimineață în municipiul Sibiu, majoritatea arterelor de circulație fiind acoperite de un strat de zăpadă măcinată de cauciucurile mașinilor.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență și să evite manevrele bruște, întrucât carosabilul este acoperit de un strat de câțiva centimetri de zăpadă. Coloane lungi de mașini s-au format pe străzile principale, în special pe strada Maramureșului, Alba Iulia, Semaforului și Calea Dumbrăvii.

Traficul are de suferit și pe Calea Cisnădiei, unde coloanele de mașini ajung la câțiva kilometri în Cartierul Arhitecților.

Meteorologii prognozează ninsori până spre prânz, de altfel partea de sud a județului Sibiu aflându-se sub incidența unei avertizări meteo de tip cod galben de ninsori, valabilă până la ora 14:00.

În județ, Secția Drumuri Naționale Sibiu anunță că a acționat toată noaptea cu 29 autoutilaje și s-au răspândit 148 tone sare, plus o tonă tona clorură de calciu pe: DN 1, DN 7, DN 7C, DN 14, DN 14A si DN 14B. De asemenea, Secția Autostrăzi Sibiu a acționat cu 31 autoutilaje împrăștiind 272 tone sare și 11 tone clorură de calciu pe A1 și A3.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2962

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Ion Iolanescu

Acum 3 ani

Secția Drumuri Naționale Sibiu chiar a actionat si se vede diferenta cand ajungi pe drumurile nationale sau pe autostrada. Cel mai bine se vede in giratoriul de pe Henri Coanda, incepand de acolo spre autostrada se vede asfalt. Acolo se vede clar cine si cum is face treaba. Sunt curios Terra pamant bulding cu cate utilaje a actionat si ce cantitate de materiale antiderapante au fost aruncate. La ora 7 era zapada pe majoritatea strazilor, din fericire la ora aceea nu este trafic foarte intens. De cand se ocupa de dezapezire firma favorita a primariei iarna ne ia mereu prin surprindere.
Raspunde

Mihai Mihai

Acum 3 ani

la ora 9 cl dumbravii si m viteazu pe care am circulat eu , erau practic necuratate...parea ca au trecut cu lama dar fara a da cu mat gen sare sau altceva care impiedice depunerea zapezii...cred ca Dancila a noastra ar trebui sa deie ceva explicatii ptr ca sunt sigur ca e aceeasi situatie in tot orasul .
Raspunde

BON BON

Acum 3 ani

Aşa se întâmplă mereu, atunci când "Mama Natură" nu anunţă în media cu trei zile înainte că va începe să cearnă omătul peste oraş...Îi ia pe nepregătite!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus