Sâmbătă,
23.01.2021
Partial Noros
Acum
12°C

Iohannis a anunțat când se vaccinează

Iohannis a anunțat când se vaccinează

Președintele Klaus Iohannis a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că se va vaccina public pe 15 ianuarie. Iohannis a precizat că nu s-a vaccinat până acum pentru că nu a dorit să ”se bage în față”. Întrebat dacă nu crede că prin faptul că nu s-a vaccinat a sporit neîncrederea în vaccinare, acesta a declarat: ”Dimpotrivă, decizia a fost să fie vaccinat tot personalul medical și acest lucru se întâmplă. Nu am dorit nici eu, nici premierul să ne băgăm în față. Ar fi fost probabil mesajul greșit. Dar vineri, 15 ianuarie, începe etapa a doua de vaccinare. Pentru a marca debutul campaniei din etapa a doua, eu mă voi vaccina public pe 15 ianuarie”.

Vizualizari: 765

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 1 săptămână

15 ianuarie e o zi norocoasa pentru dl. Presedinte: in 15 ianuarie 2001,doar Primar, evacua Libraria Mihai Eminescu pentru a face loc Raiffeisen Bank. Ce are de gind sa faca in 28 august ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus