Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Primarul a dat anunț pe Facebook pentru angajarea unui consilier. ”Așa e cel mai corect”

Primarul a dat anunț pe Facebook pentru angajarea unui consilier. ”Așa e cel mai corect”

”E ceea ce mă așteptam în sensul că e cel mai rău. E cel mai rău scenariu”, spune primarul comunei Micăsasa, Timotei Păcurar, singurul primar USR PLUS din județ, la patru luni după preluarea mandatului. A pus pe Facebook un anunț de angajare a unui consilier personal după ce a realizat că nu-l ajută foarte mult personalul pe care l-a găsit în administrația locală. ”Vrem să atragem oameni tineri, noi, care chiar vor să facă treabă. Vrem să scăpăm de metehnele vechi, să ne aducem prieteni sau orice altceva. Am scos anunțul de angajare pe Facebook, ca oricine să-l vadă și să trimită CV-ul. Se putea angaja și direct un consilier, dar am vrut să aleg dintre cei mai buni. Așa e cel mai corect față de ce vrem să facem aici, vrem să facem o echipă, să facem treabă”, spune primarul. Caută, potrivit anunțului,  o persoană disciplinată, organizată, cu atitudine pozitivă și cu studii superioare.

Legat de activitatea din primărie, Timotei Păcurar spune că a găsit cea mai rea situație posibilă. ”E ceea ce mă așteptam în sensul că e cel mai rău. E cel mai rău scenariu. Nimic nu funcționează corect, toate domeniile trebuie să le luăm de la capăt, să le punem la punct. Nu avem un domeniu să zicem, da, e rău, dar aici stăm bine. Nu există. Micăsasa nu-și merita statutul de comună din județul Sibiu, putea fi maxim comună din județul Vaslui. Eu cred că în următorul timp le rezolvăm și le aducem pe calea cea bună.  Tot ce s-a făcut e de proastă calitate, lucrăm la expertize tehnice, vrem să finalizăm lucrările la apă-canal.  Lucrăm la cadastrul general, urmează să scoatem la licitație, am început să lucrăm și la un proiect pe fonduri europene pentru dotarea școlilor, mai avem ceva PNDL-uri care trebuie să urmeze în execuție. Avem multe de lucruri”, a declarat primarul.

L-a detronat pe fostul primar cu 43 de voturi

Timotei Păcurar a câștigat alegerile locale din 27 septembrie cu 557 de voturi, cu 43 mai multe decât a obținut fostul primar, Sorin Vasile Popa (PSD) – 515. Candidatul PNL, Dumitru Rus, a obținut 175 de voturi, în timp ce Vasile Moldovan de la Partidul Mișcarea Populară a obținut doar 12 voturi. În total, s-au prezentat la vot 1.259 de cetățeni din cei 1891, câți au fost înscriși pe listele de votare.

Consiliul Local Micăsasa este format din 5 consilieri USR PLUS, 4 – PSD și 2 – PNL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2781

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus