Duminică,
04.12.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

PNL Sibiu și-a ales ministerul pentru postul de secretar de stat. Vrea om la Fonduri Europene

PNL Sibiu și-a ales ministerul pentru postul de secretar de stat. Vrea om la Fonduri Europene

După ce conducerea PNL a stabilit ca fiecare organizație să primească posturi în ministere și agențiile guvernamentale în funcție de rezultatul alegerilor parlamentare, Sibiul, locul doi la nivel național din acest punct de vedere, a anunțat că vrea o poziție de secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene. Cea mai râvnită funcţie a fost cea de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, au precizat surse din conducerea PNL citate de Adevărul.ro.

Primele 20 de filiale ale formaţiunii, cu rezultate foarte bune la alegerile parlamentare, au avut dreptul la un secretar de stat şi două poziţii în conducerea unor agenţii sau oficii. Cele cu rezultate mediocre, un secretar de stat sau subsecretar de stat şi o şefie de agenţie sau oficiu, in timp ce filialele cu cele mai slabe rezultate s-au ales doar cu un secretar de stat. ”Cele mai râvnite funcţii au fost cele de secretar de stat de la Ministerul Dezvoltării, patru la număr. Prin urmare, aproape toate organizaţiile din topul clasamentului PNL au ales să-şi pună om la Dezvoltare. Giurgiul, Teleormanul, Alba şi Vrancea vor avea câte un secretar de stat, în timp ce Clujul va avea dreptul să propună un subsecretar de stat, au precizat pentru „Adevărul” surse politice din conducerea formaţiunii. A doua organizaţie ca forţă, Sibiul, a cerut om la Fonduri Europene, iar un alt judeţ performant, Mehedinţiul, va avea secretar de stat la Apărare”, scrie Adevărul.ro.

Pe lângă poziția de secretar de stat la Ministerul Mediului, PNL Sibiu urmează să propună și doi șefi de agenții sau oficii guvernamentale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2979

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

No Name

Acum 1 an

Aşadar, toată lupta a fost pentru funcţii!!! Şi noi,ca fraierii, credeam că se bat pentru ca să ne fie nouă mai bine...
Raspunde

Alex .

Acum 1 an

Cred ca este o gresala de redactare in articol. In prima parte scrie: "...Sibiul, locul doi la nivel național din acest punct de vedere, a anunțat că vrea o poziție de secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene." Iar la final: "Pe lângă poziția de secretar de stat la Ministerul Mediului, PNL Sibiu urmează să propună și doi șefi de agenții sau oficii guvernamentale." Daca inteleg corect, cred ca prima varianta e cea corecta.
Raspunde

Vasile Gaidarjiit ale P

Acum 1 an

Sinteti parte a unei coalitii, daca nu v-ati fi aliat cu USR-Plus si UDMR ati fi fost o opozitie "decorativa". Am inteles "algoritm"(succesiune determinata de prescriptii precise avind ca obiectiv rezolvarea problemelor) la nivel parlamentar si guvernamental, dar mai apoi, la nivel executiv local, ati promis suprematia competentei. Prin urmare, daca vreau sa numesc un prefect in teritoriu, zic asa: PNL propusul X, USR propusul Y si UDMR propusul Z. De aici incolo , algoritmul inseamna cel mai competent, nu din partidul cu voturile mai multe, (care oricum sint mai putine decit cele obtinute de PSD) si asa imi voi respecta promisiunea de a promova competenta. Daca nu veti fi consecventi in respectarea principiilor afirmate pentru a ne convinge sa va votam vei fi mai "toxici" decit Iliescu si toti cei ce i-au urmat pentru ca voi ati reprezentat speranta noastra.
Raspunde

Submarinul Galben

Acum 1 an

Pai doar ce credeati.... ca PNL a venit sa tina cu romanii ? :D ....au venit si ei sa vanda si sa fure ce se mai poate. Au mai ramas ceva firme pe la stat, pe care marele Catu ameninta ca le va vinde "investitorilor"...probabil din UE, ca doar sclavii lor suntem si ei dau ordinele. Problema e ca, PNL si USR for incepe aplicarea directivelor europene comform carora, trebuie sa primim si noi cateva sute de mii de musulmani, ca e prea liniste la noi, iar globalismul a fost incetinit. Priviti spre SUA...unde marele Biden, spune ca va da drumu la musulmani in SUA...deci incepe iar....programul de distrugere a Europei si a lumii albe va demara in tromba.... va putea oare PNL sau USR sa blocheze asa ceva ?....nu cred.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus