Marţi,
26.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Ce face un sibian când rămâne fără bani în carantină? Merge să schimbe 50 de euro falși

Ce face un sibian când rămâne fără bani în carantină? Merge să schimbe 50 de euro falși

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, care ar fi trebuit să fie în carantină la domiciliu după ce s-a întors din Germania, a fost prins de poliție în timp ce încerca să schimbe bani falși.

Totul s-a petrecut ieri, când o patrulă de jandarmi a fost direcționată pe strada Alba Iulia din municipiul Sibiu, în urma unei sesizări prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, referitoare la un schimb valutar cu o bancnotă care părea falsificată. Ajunși la fața locului, jandarmii au luat legătura cu angajatul firmei, care a sesizat depistarea unei bancnote de 50 euro care părea contrafăcută.

În urma verificărilor jandarmii au constatat că un bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Sibiu, întors de curând din Germania, a solicitat efectuarea unui schimb valutar, respectiv suma de 145 de euro, iar în urma procedurii de verificare a valutei cu dispozitivul special, o bancnotă de 50 de euro nu părea autentică.

Jandarmii sibieni au întocmit actele de sesizare iar cercetările vor fi continuate la nivelul IPJ Sibiu.

Întrucât bărbatul suspectat de tranzacționarea bancnotei nu a respectat măsura carantinării la domiciliu, dispusă din data de 9 ianuarie, jandarmii l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei, transmit reprezentanții inspectoratului.

Foto: arhivă

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus