Joi,
29.09.2022
Partial Noros
Acum
18°C

Ambasadorul Americii a întârziat la întâlnirea cu președinta CJ Sibiu. Daniela Cîmpean nu l-a mai așteptat

Ambasadorul Americii a întârziat la întâlnirea cu președinta CJ Sibiu. Daniela Cîmpean nu l-a mai așteptat

În cadrul vizitei pe care ambasadorul SUA în România a efectuat-o la Sibiu a fost programată și o întâlnire cu Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean. Întâlnirea nu a mai avut loc din cauza unei întârzieri și a faptului că președinta CJ avea o întâlnire în județ.

Pe lista întâlnirilor cu oficialitățile locale a mai rămas discuția dintre ambasadorul Adrian Zuckerman (foto centru) și primarul Sibiului, Astrid Fodor. Întrebat despre faptul că jumătatea de oră programată pentru discuții cu președinta CJ Sibiu nu s-a mai regăsit pe agenda vizitei, ambasadorul nu a făcut aprecieri, lăsând membrii staff-ului său să explice. ”Întâlnirea a fost programată pentru ora 14:30. Noi venind de la Timișoara pe drum ne-am dat seama că se va produce o întârziere și am anunțat reprezentanții Consiliului Județean”, au arătat reprezentanții corpului diplomatic american.

Turnul Sfatului a solicitat și Danielei Cîmpean, președinta CJ Sibiu, lămuriri referitoare la motivul pentru care nu s-a mai putut întâlni cu ambasadorul al cărui mandat este aproape de final. ”În agenda de lucru de astăzi, 14 ianuarie 2021, președinta Consiliului Județean Sibiu,  Daniela Câmpean,  avea stabilită o întâlnire cu ES Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA, începând cu ora 14:30, întâlnire convenită să se desfășoare pe parcursul a 30 de minute, conform Programului vizitei în județul Sibiu a ambasadorului. La ora 13, Consiliul Județean Sibiu a fost informat de staff-ul Ambasadei ca întâlnirea nu poate avea loc la ora 14.30, întrucât ambasadorul a plecat cu întârziere din Timișoara spre Sibiu. Reprezentanții Ambasadei au estimat că sosirea în județul Sibiu a ambasadorului SUA ar putea avea loc la ora 15:30. Întrucât agenda de lucru doamnei Daniela Cîmpean includea, ulterior întrevederii cu ambasadorul SUA, o întâlnire în județ, președinta CJ nu a mai putut rămâne în sediul CJ din dorința de a respecta programările stabilite”, au răspuns reprezentanții CJ Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 4314

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Corina Boanghena

Acum 1 an

Punctualitatea este politetea regilor iar duamna Daniela i-a aratat acestui yankeu obraznic cum trebuie sa se comporte cu o duamna "arvocata" din MittelEuropa.
Raspunde

Toma Toma

Acum 1 an

Da,evenimentul este destul de ciudat!Cu cine putea avea intalnire presedinta CJ incat nu o putea amana?Mai ales ca era vorba de un ambasador care i-a si comunicat ora la care se puteau intalni!Cred ca-i o gafa a doamnei Cimpean;oare dansa si-a respectat intotdeauna programarile din agenda?
Raspunde

Dan Kro

Acum 1 an

chestie de diplomatie si respect un ambasador-indiferent de tara trebuie respectat respect carele la dna pdlistpnlista cam lipseste
Raspunde

Luca Luca

Acum 1 an

Serios ?! Ce sa spun ... cine are principii ... jud Sibiu a ajuns printre ultimele din Transilvania , dar avem orgolii !
Raspunde

Nelu Cornelu

Acum 1 an

o va costa postul asta pe doamna campean mandrean
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Oanta Ovidiu

Acum 1 an

Foarte bine i-a facut. Sa fie la timp data viitoare si o sa fie primit.
Raspunde

Ion Iolanescu

Acum 1 an

Mai bine ca nu s-au mai intalnit. Ma gandesc, ce ar fi putut discuta cu madam Campean? In afara de "iti fac o cafea?" ce ar fi putut discuta cu el!?
Raspunde

Sediul Totalitarinato

Acum 1 an

Ar trebui scosi americanii afara....cu sedii NATO si baze militare. In curand ne vor dicta politicile, iar tiganii vor face ce fac negrii in SUA....fascism si politica anti rasa alba. Bine ca a plecat, Campean...a faut si ea un lucru bun.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus