Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

FOTO Alertă în centrul orașului din cauza unei valize uitate pe stradă

FOTO Alertă în centrul orașului din cauza unei valize uitate pe stradă

Echipa pirotehnică din cadrul SRI Sibiu a intervenit azi-dimineață pe strada Arhivelor, după ce autoritățile au fost sesizate cu privire la existența, pe această stradă, a unui troller abandonat. 

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Poliției Municipiului Sibiu și din cadrul Inspectoratului de Jandarmi care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind astfel solicitată intervenția echipei pirotehnice din cadrul S.R.I. Sibiu, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Polițiști, jandarmi și polițiști locali au delimitat și au asigurat perimetrul zonei până la finalizarea activităților specifice desfășurate de către echipa pirotehnică. S-a constatat că este vorba despre un trolller în care se aflau articole de îmbrăcăminte, iar intervenția a decurs fără incidente.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Johny Balamuc

Acum 3 ani

ma mir ca nu sa furat
Raspunde

Hop Hop

Acum 3 ani

la noi se fura fabrici,industrii, mii de hectare ......am depasit faza cu valize ,ne-am emancipat
Raspunde

Gigi One

Acum 3 ani

A fost prea frig, n au iesit pradatorii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus