Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Fetiță de 12 ani căutată de poliție. Dacă o vedeți, sunați la 112

Fetiță de 12 ani căutată de poliție. Dacă o vedeți, sunați la 112

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 12 ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Plecarea fetei a fost semnalată de bunicul fetei astăzi. Bărbatul spune că fata, în vârstă de 12 ani, ROTH CRISTINA RAMONA, a plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, ieri în jurul orei 14, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate aproximativ 50 de kg, ochi căprui, păr castaniu deschis, lung, drept, ten alb, constituție atletică.

La data dispariției, minora purta o geacă din fâș, cu glugă de culoare neagră, pantaloni tip leggings de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră.

Nu prezintă semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus