Miercuri,
03.03.2021
Cer Senin
Acum
13°C

De ce aleg sibienii să se vaccineze: Pentru a reveni la o viață normală

De ce aleg sibienii să se vaccineze: Pentru a reveni la o viață normală

Sibienii programați pentru a se vaccina împotriva Covid 19 au fost prezenți astăzi, în jurul prânzului la centrul de vaccinare Redal Expo. Aceștia spun că au ales să se vaccineze pentru a-i proteja pe cei din jur și încurajează pe toată lumea să o facă. Primele vaccinuri împotriva Covid 19 au ajuns ieri dimineață, 18 ianuarie, la centrul de vaccinare la Redal Expo, de pe strada strada Johann Sebastian Bach, nr. 4, un centru cu două puncte de vaccinare.

Cei pe care i-am întâlnit astăzi la centrul de la Redal Expo spun că au ales să se vaccineze pentru a-i proteja pe cei din jur și pentru a putea intra în normalitate. „Am ales să mă  vaccinez ca să mă protejez pe mine, pe copii, pe nepoți și pe toți cei din jurul meu. Îi încurajez pe toți să se vaccineze. Sunt foarte bine, am simțit mai puțină durere decât la vaccinul antigripal”, a spus o sibiancă care tocmai se vaccinase.

„Mă simt ca după orice vaccin, nu a fost absolut deloc dureros, a fost doar o simplă înțepătură. Ne-am bucura foarte mult dacă s-ar vaccina toată lumea, doar așa putem să scăpăm de acest virus”, a adăugat un alt sibian supă ce a ieșit din centrul de vaccinare de la Redal Expo.

Oamenii spun că au simțit o durere obișnuită, la fel ca la orice alt vaccin și că au așteptat vaccinul pentru a putea reveni la viața pe care o aveau înainte de pandemie.

„Da, m-am vaccinat. Nu simt niciun disconfort sau stare de amețeală. M-am vaccinat pentru a reveni la viața normală”.

„Am ieșit de la vaccin acum cinci minute. N-am avut nicio reacție pe care să o sesizez și recomand tuturor să-și facă acest vaccin pentru că numai așa o să scăpăm de acest virus”, spune un alt sibian care s-a vaccinat împreună cu soția sa astăzi, la centrul de vaccinare de la Redal Expo.

Spațiile destinate vaccinării de la Redal Expo sunt amenajate de cei de la Primăria Sibiu și au fost puse la dispoziție, gratuit de Redal Expo, potrivit informațiilor Instituției prefectului județului Sibiu.

Vizualizari: 1384

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus