Marţi,
27.09.2022
Ceata
Acum
11°C

FOTO Zeci de sibieni așteaptă, zilnic, să susțină proba practică pentru dobândirea permisului de conducere

FOTO Zeci de sibieni așteaptă, zilnic, să susțină proba practică pentru dobândirea permisului de conducere

Câteva zeci de persoane așteaptă încă de la primele ore ale dimineții să susțină proba practică pentru dobândirea permisului de conducere, alături de instructori și însoțitori. Potrivit reprezentanților Prefecturii Sibiu, autoritățile asigură desfășurarea probei în condiții de siguranță. 

Zilnic, în Sibiu sunt programați între 70 și 90 de candidați care doresc să obțină permisul de conducere. Alături de aceștia se află atât însoțitori cât și instructori care pun la dispoziția viitorilor șoferi mașinile pe care vor susține examenele. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu explică faptul că autoritățile sunt prezente în mijlocul acestora pentru a menține ordinea și distanțarea socială. 

„În fiecare zi de program pentru examenul probei practice în vedere obținerii permisului de conducere sunt programați între 70 și 90 de candidați. Pe lângă aceștia sunt prezenți instructorii auto pentru a pune la dispoziție mașinile, și majoritatea candidaților vin cu însoțitori. Polițiștii aplică toate măsurile de distanțare și prevenție cu toate că este vorba de un număr mare de cetățeni prezenți acolo până în momentul în care începe efectiv proba practică. De asemenea precizăm și faptul că nu se poate face o programare pe ore la proba practică întrucât timpul de desfășurare al acesteia este diferit de la candidat la candidat. La începutul programului de probă practică, se face repartiția candidaților la examinatori”, transmite Andreea Ștefan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Marcian Radu

Acum 1 an

Vad din ultima fotografie ca pe multi in doare in K*** de politie, nu poarta masca sau o poarta sub nas...
Raspunde

Sofer biciclist B

Acum 1 an

felul in care se asteapta proba practica e unul dintre cele mai jalnice lucruri din Sibiu. Se poate face programare civilizata cu o marja de eroare, dar nuuuu, nu cumva politistii sa isi faca niste ordine in program. Te duci acolo ca boul dimineata si daca ai ghinion ajungi sa dai proba la amiaz sau mai tarziu. nu zic nimic de lipsa unei toalete, de statul in frig, de timpul pierdut pentru cursanti. ce sa mai, tipic romanesc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus