Luni,
01.03.2021
Innorat
Acum
0°C

Semne de revenire după pandemie? Prima inaugurare majoră pe Bălcescu în ultimul an

Semne de revenire după pandemie? Prima inaugurare majoră pe Bălcescu în ultimul an

Piața spațiilor comerciale a Sibiului dă semne de revenire după pandemie, săptămâna aceasta consemnându-se prima inaugurare pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

La aproape un an și jumătate de la plecarea magazinelor Zara și Massimo Dutti din centrul Sibiului, spațiul comercial de la parterul hotelului Împăratul Romanilor a fost ocupat de ”dm drogerie markt” - unul dintre cele mai mari lanțuri de drogherii din Europa centrală.

”Sibiu, am deschis noua drogherie dm din orașul tău!”, anunță reprezentanții magazinului.

Reamintim că grupul Inditex a mutat magazinele Zara și Massimo Dutti din centrul istoric al Sibiului în Promenada Mall în toamna anului 2019, de atunci spațiile comerciale fiind libere, însă interesul pentru ele a fost scăzut, date fiind restricțiile impuse de pandemie.

Analiștii imobiliari sunt de părere că anul 2021 va fi unul de revenire economică, după ce în 2020 numărul tranzacțiilor a înregistrat o scădere.

Vizualizari: 5404

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Wilhelmina Trăscălău

Acum 1 lună

Nivelul real de dezvoltare a Sibiului ne spune ca nu pot functiona simultan 2 magazine ale aceluiasi brand (Zara sau Massimo Dutti) in centru si in mall. Adica nivelul de dezvoltare este putin peste cel din Onesti, Dragasani si Turda. Mai bine se deschideau acolo niste automate de ciorba de burta sau mici, atat de indragiti de sibienii dragi!
Raspunde

Broasca Vesela

Acum 1 lună

Nu e doar vina orasului, ci si a multinationalelor care vor sa suga cat mai mult dintr-un oras mediu ca marime, cum e Sibiu, printr-un singur sediu. Nu vor sa cheltuie nici macar pe amenajat 2-3 locatii plus personal, doar sa aibe profit printr-o singura locatie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus