Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

O femeie însărcinată în luna a opta a căzut dintr-o căruță, condusă de un bărbat băut

O femeie însărcinată în luna a opta a căzut dintr-o căruță, condusă de un bărbat băut

O femeie în vârstă de 28 de ani, însărcinată în luna a opta, a fost rănită, după ce a căzut dintr-o căruță. Bărbatul care o conducea a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism.

Accidentul s-a petrecut la Târnava, pe DN14. În timp ce se deplasa spre Sibiu, conducătorul unui atelaj hipo pătrunde pe contrasens și este acroșat de un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat în vârsta de 62 de ani, din jud. Harghita. În urma impactului, femeia însărcinată a căzut din căruță. Căruțașul are tot 28 de ani, este din Ighișu Nou, iar la testare a rezultat o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Căruța era nesemnalizată, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Traficul este îngreunat.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD care a preluat femeia și a transportat-o la spital în Mediaș, conștientă și cu o contuzie de genunchi, transmite slt. Alina Voina, din partea ISU.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus