Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
21°C

Consilier județean: nu am primit CV-ul managerului Spitalului pe motiv că ar conține date cu caracter personal

Consilier județean: nu am primit CV-ul managerului Spitalului pe motiv că ar conține date cu caracter personal

Ruxandra Cibu Deaconu, consilier județean, a reclamat președintei CJ Sibiu faptul că, solicitarea de a-i fi comunicat CV-ul managerului interimar al Spitalului Județean nu a primit răspuns pe motiv de protecție a datelor cu caracter personal.

”Săptămâna treuctă am cerut CV-ul domnului Neag (Florin Neag, din 11 ianuarie numit manager interimar al Spitalului județean – n.r.). Nu l-am primit pe motiv că ar conține date cu caracter personal. Propunerea mea este să publicăm CV-urile tuturor managerilor de spital. Este un act de respect față de cetățeni și, în acest caz, față de pacienții Spitalului județean”, a arătat, joi după-amiaza, Ruxandra Cibu Deaconu, consilier județean din partea USR PLUS.

Declarațiile au fost făcute în atenția președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean. ”O să solicit colegilor să reanalizeze acel răspuns. Acum, la prima vedere, nu văd care ar fi datele personale care ar putea împiedica să fie publicat acel CV. Vom reveni cu un răspuns și o măsură în acest sens”.

După întreruperea discuțiilor în cadrul ședinței pentru procesul de vot al proiectelor de pe ordinea de zi, președinta Daniela Cîmpean a revenit pe subiect. ”M-am interesat la colegii din aparatul de specialitate. Am înțeles că solicitarea dumneavoastră este de a vi se comunica o copie după dosarul de selecție. Care, într-adevăr, cuprinde și documente cu date cu caracter personal. V-au fost comunicate studiile pe care acesta le deține și care îl califică pentru a deține interimatul la managementul Spitalului județean. Foarte corectă și pertinentă observația dumneavoastră referitoare la afișarea CV-urilor managerilor pe site-ul instituțiilor pe care le conduc. Și o să solicit managerilor să facă acest lucru, pentru că oamenii trebuie să cunoască ce-i califică pentru a conduce aceste instituții”, a promis Daniela Cîmpean.

Vizualizari: 2300

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Apolitic W

Acum 3 luni

Doamna arvocata, nu studiile ne intereseaza , da pe dinafara Romania de imbecili cu doctorat, ci ce au facut oamenii aia in activitatea lor profesionala, ce realizari au avut, ce proiecte au gestionat, prin ce s-au remarcat, nu faptul ca au stat ca dulapul intr-un birou . Spre exemplu CV dumneavostra nu ne spune nimic, avocata si atat, dati-ne un exemplu de proces castigat, o firma consiliata, o realizare de care sunteti mandra, ceva acolo sa ne dumirim cum naiba de ne-am pricopsit cu matale in functia asta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus