Joi,
06.05.2021
Partial Noros
Acum
11°C

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole de teatru și participăm la ateliere de creație și la lecții demo gratuite

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole de teatru și participăm la ateliere de creație și la lecții demo gratuite

Weekend-ul acesta ne pregătește mai multe evenimente pe care nu trebuie să le ratăm. Mergem la teatru, participăm la ateliere de creație și luăm lecții de demo gratuite.

Vineri, 29 ianuarie

O pizza caldă și aromată alături de prieteni face orice weekend mai savuros. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Și în acest final de săptămână la Sibiu începe eco-weekend-ul. Astfel, de la ora 17, inițiatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

La ora 18, la Teatrul Gong are loc spectacolul Albă ca Zăpada și cei șapte pitici. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani, are o durată de 55 de minute, iar prețul biletului flexibil este de 12 lei. Detalii găsiți aici.

Lecțiile de demo gratuite organizate de Logiscool continuă și în acest final de săptămână de la ora 18:30. Informații suplimentare găsiți aici.

Sâmbătă, 30 ianuarie

De la ora 11, Teatrul Gong transmite online Atelierul de Creat Povești - Poșeta ciupercuță, susținut de Diana Ribana. Mai multe informații aflați pe pagina de facebook a evenimentului.

La ora 19, Teatrul Radu Stanca vă așteaptă cu spectacolul „Mărie, Mărie! (tribut Mariei Tănase)”, un spectacol de Gabriela Neagu. Detalii găsiți aici.

Duminică, 31 ianuarie

La Teatrul Gong, de la ora 11, se joacă spectacolul din nou spectacolul Albă ca Zăpada și tot de la ora 11 se transmite online un alt atelier, Atelierul de Meșterelit Pinochio, coordonat de Aurelia Călinescu.

De la ora 17, spectacolul  „Damen Vals”, un spectacol de și cu Ioana Blaga Frunzescu se joacă la Teatrul Național Radu Stanca. Informații găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Vizualizari: 866

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus