Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Incendiul de la Matei Balș. O a cincea victimă, găsită carbonizată în baie

Incendiul de la Matei Balș. O a cincea victimă, găsită carbonizată în baie

 Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat vineri că a cincea victimă a incendiului de la Institutul "Matei Balş" a fost găsită carbonizată.

"Confirm, în urma incendiului de la "Matei Balş" sunt identificate cinci victime. Transmit pe această cale condoleanţe familiilor victimelor. Incendiul s-a declanşat la parterul unui pavilion, evident toată clădirea a fost evacuată pentru că a fost afectată de fum. 102 pacienţi erau în acel moment în pavilion, 43 au fost relocaţi în alte unităţi din Bucureşti şi 53 au fost relocaţi în incinta spitalului "Matei Balş". Aşteptăm rezultatele anchetei", a afirmat Bode, la Digi 24, citat de Agerpres.

El a precizat că o a cincea victimă a fost găsită în baie.

"Am această confirmare pentru a cincea victimă. Vă pot confirma că în baie a fost găsit cadavrul carbonizat", a spus ministrul de Interne.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1183

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus