Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Primăria comunei Rășinari oferă servicii digitalizate pentru locuitori

Primăria comunei Rășinari oferă servicii digitalizate pentru locuitori

Primăria comunei Rășinari vine în sprijinul locuitorilor prin servicii publice online. Aceștia pot achita taxele, impozitele și amenzile online, pot verifica stadiul documentelor depuse și raporta  o problemă online direct de pe site-ul primăriei, utilizând QR- code-ul sau linkul https://primaria-rasinari.ro/primaria-online.

„Oamenii pot achita taxele, impozitele și amenzile online sau raporta orice problemă pe site-ul primăriei. Mai multe detalii le pot afla accesând site-ul primăriei Rășinari”, spune Bogdan Bucur, primarul comunei Rășinari.

Toți cei care doresc să utilizeze aceste servicii trebuie să depună o cerere la Primăria Comunei Rășinari-Compartimentul taxe și impozite, iar apoi vor primi pe adresa de mail id-ul și parola pentru logare.

Sursă foto: Televiziunea locală Rășinari

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1649

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus