Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
24°C

PSD Sibiu este singurul partid care a votat în Consiliul Județean împotriva concedierilor și înghețării salariilor

PSD Sibiu este singurul partid care a votat în Consiliul Județean împotriva concedierilor și înghețării salariilor

Grupul consilierilor județeni ai PSD Sibiu a votat, în ședința ordinară de Consiliul Județean de joi, împotriva proiectului de hotărâre privind reorganizarea Centrului de Plasament Gulliver, aprobarea capacității centrului, a organigramei și a statului de funcții, care înseamnă, practic, concedierea unor oameni.  

”Noi nu am girat și nu vom gira niciodată un management defectuos, a cărui consecință este lăsarea unor oameni fără locuri de muncă, în plină iarnă.  

Măsura reorganizării centrelor ar fi trebuit adoptată din timp și ar fi trebuit găsite soluții concrete, atât în interesul beneficiarilor căt și al personalului.

În acest caz, votul grupului nostru a fost negativ!

Așteptăm rezultatul cercetării disciplinare și măsuri concrete”, a declarat avocatul Laura Barac, liderul de grup al consilierilor județeni PSD Sibiu.

Grupul consilierilor județeni PSD Sibiu a votat și împotriva proiectului de hotărâre privind înghețarea salariilor pentru funcționari publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Sibiu, dar și a celor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, a Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Sibiu, A Serviciului Public Salvamont și Serviciului Public Sala Transilvania Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Min Max

Acum 1 an

PSD a propus intodeauna ca salariul min sa fie...maxim. vredinici sunt!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus