Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Bogdan Trif, PSD Sibiu: Voiculescu, ministru USR, susținut de PNL, DEMISIA!

Bogdan Trif, PSD Sibiu: Voiculescu, ministru USR, susținut de PNL, DEMISIA!

Pacienţii ard în spitale, iar campania de vaccinare e un dezastru!

Am cerut, ieri, în Parlamentul României, împreună cu colegii mei, demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, în mandatul căruia spitalele iau foc și pacienții ard de vii.

Incompetența acestui om ucide! În mandatul său de cinci săptămâni, au avut loc patru incendii în spitale, soldate cu nouă victime. Înainte de a acuza PSD și a invoca greaua moștenire, ministrul Sănătății ar trebui să dea socoteală pentru faptul că nu a făcut nimic pentru prevenirea incendiilor în spitale, deși avea pe masă raportul specialiștilor privitor la măsurile de prevenție ce trebuiau întreprinse imediat.

Și campania de vaccinare derulată în mandatul lui Voiculescu (membru USR, susținut de PNL) este un dezastru total. Oamenii nu se pot programa, iar cei care au reușit să se înscrie sunt amânați din cauza lipsei vaccinurilor.

Oare de ce societatea civilă din Sibiu, atât de vigilentă în trecut, nu ia și acum atitudine, când în spitalul din Sibiu au murit oameni cu zile, din lipsă de oxigen, iar în alte spitale din țară pacienții ard de vii?

 

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Vizualizari: 1333

Comentarii

1 comentarii

Vivi Dragan

Acum 2 luni

Dar tu Trif care ai dus psd ce ar trebui sa faci ? Dar daca nu ai onoare ce sa mai cerem.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus