Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Primăria Sibiu: Stația smart de autobuz din Piața Teatrului, pusă în funcțiune

Primăria Sibiu: Stația smart de autobuz din Piața Teatrului, pusă în funcțiune

Din acest sfârșit de săptămână a fost pusă în funcțiune stația smart de autobuz de pe bulevardul Coposu, de lângă Piața Teatrului, fiind prima de acest fel din Sibiu.

Structura din sticlă și metal de 10 metri lungime, are iluminat propriu și este conectată la internet pentru a asigura informarea călătorilor în format digital.

Pe ecranul tactil încorporat în stație, călătorii vor găsi informații despre liniile de autobuz, conexiunile între trasee, orele de sosire în stație a autobuzelor, obiective de interes turistic, etc.

PE PAGINA DE START sunt afișate informații despre:

  • Orele la care vor sosi următoarele autobuze în stație, conform programului de circulație
  • Ora și temperatura exterioară
  • Pe banda galbenă din mijlocul ecranului vor fi afișate informații de larg interes public, emise de Primăria Sibiu

PAGINILE SECUNDARE:

  • Căutarea unei destinații: după introducerea unei destinații în Sibiu, programul va afișa rutele de autobuz care pot fi utilizate pentru a ajunge acolo, orarul acestor linii și stațiile de pe rută.
  • Informații despre liniile de autobuz care trec prin această stație, cu orele de sosire în stație, cu stațiile de pe traseu, iar pentru fiecare stație se afișează și alte autobuze care trec prin aceasta pentru configurarea legăturilor
  • Puncte de interes pentru turiști: prin intermediul unei hărți interactive, turiștii vor putea afla ce obiective turistice sunt în zonă. Pe aceasta sunt figurate muzee, locurile pentru petrecerea timpului liber, precum și instituțiile publice. Această secțiune va fi îmbogățită și actualizată în următoarea perioadă.

Pentru că ne dorim ca sibienii să folosească această stație cât mai mult timp în bune condiții, stația este protejată cu un sistem de camere video care supraveghează zona, scopul acestora fiind acela de a descuraja eventualele acte de distrugere.

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

9 comentarii

Henry Ford

Acum 1 an

pai daca e smart, nu trebuia sa afiseze timpii reali de sosire in statie al autobuzelor bazati pe pozitia lor GPS ?? ca ora conform programului standard de circulatie era afisata si pana acum in statii pe un A4 ce costa 30 de bani printat color.
Raspunde

GIGI CONTRA

Acum 1 an

Initiativa e frumoasa dar sper sa fie pazita si supravegheata video. Daca nu i, ara va fi mazgalita ,stricata de asa zisii artisti graffiti.
Raspunde

Mihai Mihai

Acum 1 an

as recomanda sa puna un impaiat de la locala in statie acolo permanent ca altfel o distrug rapid idiotii care circula liberi pe drum...
Raspunde

Sibian Nesasificat

Acum 1 an

Primaria Sibiu, incepand cu Fodor si terminand cu ultimul imbecil de functionaras, merita premiul 1 pentru cea mai incompetenta, incapabila, miserupista si aroganta primarie din tara! Cred ca la Videle si Alexandria, in Teleorman, e lux fata de mizeriile facute de Fodor and the gang!
Raspunde

Johny Balamuc

Acum 1 an

Nu votam cu comunisti !
Raspunde

Vasile Catana

Acum 1 an

Aia e statie smart? Intr o statie smart TREBUIE afisat in timp real pe un afisaj led cate minute mai sunt pana sosesc urmatoarele autobuze in statie. Acolo e o copertina frumoasa fara nici o alta utilitate. Pacat!
Raspunde

Ahitofel Yankze

Acum 1 an

Ne întoarcem în era Condurat? E bine ca s-a făcut, dar arata micimea viziunii administrației sibiene. Acum ceva ani, ai pus noile autobuze în centru sa ne uitam la ele ca la soare, de parca am fi ceva comuna din Teleorman. Când începi sa te lauzi cu lucruri normale, înseamnă ca viziunea lipsește cu desăvârșire. FDGR-ul se lauda ca nu fura. Poate nu bani, dar fura șansele acestui oraș de a tine pasul cu alte orașe care merg racheta pe langa noi. Păcat.
Raspunde

Neluțu O

Acum 1 an

D-le reporter. Faceți un lucru bun dacă nu mai publicați astfel de ,,smarturi,, . Dacă e publicitate și nu aveți bani, vă rog comunicați un nr. de cont și voi contribui mai bine acolo. Cu stimă !

Raspunde

Marius M

Acum 1 an

In fata zidului simbol al lui Perjovschi? Pe bune? Atat de "mic" este Sibiul?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus