Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
20°C

Prima zi de școală la Sibiu: Peste 74% dintre elevi s-au întors la clase, peste 180 de elevi și 39 de dascăli sunt în on line la cerere

Prima zi de școală la Sibiu: Peste 74% dintre elevi s-au întors la clase, peste 180 de elevi și 39 de dascăli sunt în on line la cerere

Peste 74% dintre preșcolarii și școlarii județului Sibiu s-au întors luni, 8 februarie, în școli și grădinițe. De asemenea, 17.088 elevi (25,02%) din cei existenți în unitățile de învățământ vor desfășura ore on-line.

Până la acest moment, potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu 39 de cadre didactice și 188 elevi au depus actele necesare pentru a desfășura cursuri on line la cerere.

Vă reamintim că astăzi, în scenariul roșu (rata de incidență de peste 3 la mie, acolo unde CJSU nu a impus carantinarea) se află localitatea Alma. Aici doar preșcolarii (grădinița) și elevii din ciclul primar (clasele Pregătitoare – IV) merg fizic la școală. În scenariul galben (rata de incidență peste 1 la mie până la 3 la mie) se află localitățile Cașolț, Micăsasa, municipiul Mediaș, Apoldu de Jos, Șelimbăr, Mag, Râu Sadului, Dârlos, municipiul Sibiu, Șeica Mică, Scoreiu, Nocrich, Valea Viilor, Bârghiș, Axente Sever, Șura Mică, Sadu, Dobârca, Apoldu de Sus, Hamba, Valchid, Hosman, Dumbrăveni, Copșa Mică. Aici preșcolarii, elevii din ciclul primar, din clasa a VIII-a, a XII-a, a XIII-a, anul III profesională și ultimul an al școlilor postliceale sunt la școală. Restul localităților din județ se află în scenariul verde și toți preșcolarii și elevii merg fizic la școală.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus