Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

VIDEO Accident mortal la trecerea de cale ferată din Ștrand. Suspiciune de sinucidere

VIDEO Accident mortal la trecerea de cale ferată din Ștrand. Suspiciune de sinucidere

O persoană a decedat în seara zilei de luni, la trecerea de cale ferată la nivel din capătul străzii Dimitrie Cantemir, din Sibiu.

Incidentul a avut loc în jurul orei 18:40 și a implicat un tren de persoane care circula dinspre Sibiu înspre Vințu de Jos. Trenul a oprit în cele din urmă, iar persoana lovită se află – la ora transmiterii acestei știri – sub roțile acestuia. Oamenii din tren au solicitat intervenția autorităților prin intermediul numărului unic de urgență 112.

Potrivit martorilor care au discutat cu conductorul trenului, persoana lovită s-ar fi aruncat în fața trenului.

Trecerea de cale ferată din zonă nu este dotată cu barieră și nici cu mijloace sonore ori vizuale de avertizare. Zona ar urma modernizată în cadrul unui proiect de amenajare a unei noi străzi, care să lege cartierul Ștrand de cartierul Turnișor. Termenul de finalizare al acestor lucrări a fost stabilit pentru luna iulie a acestui an, însă este puțin probabil să fie respectat, deoarece lucrările nici nu au început deocamdată.

Actualizare 19:00

Proimii care au intervenit sunt pompierii militari sibieni, însoțiți de un echipaj SMURD.

Vom reveni cu informații

 

Sursa foto: Google Streetview

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 9027

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sibian Nesasificat

Acum 3 ani

Un eveniment tragic pe care nu il comentez. Dar e frumos citatul din articol: ”Zona ar urma modernizată în cadrul unui proiect de amenajare a unei noi străzi, care să lege cartierul Ștrand de cartierul Turnișor.” Da, peste 740 de ani! Nu exista nici studiu de pre pre pre pre pre pre fezabilitate, ca de implementat, in orasul asta condus de imbecili, nu se face absolut nimic!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus