Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Cadourile ideale pentru venirea primăverii se găsesc la Garden Grădina Viselor

Cadourile ideale pentru venirea primăverii se găsesc la Garden Grădina Viselor

Cadourile de Sfântul Valentin și de început de primăvară vor fi cu adevărat deosebite, dacă le veți alege anul acesta de la Garden Grădina Viselor din Sibiu. Realizate manual, cu multă dăruire și atenție la detalii, vor rămâne cu siguranță în sufletul oricui. 

Renunțați la cadourile clasice de Sfântul Valentin, 1 și 8 Martie și alegeți ceva cu totul special, care va fi cu siguranță un cadou memorabil. Garden Grădina Viselor prezintă, la început de primăvară, două variante de cadouri pe care le puteți oferi în această perioadă celor dragi, de Mărțișor și Sf. Valentin sau pur și simplu atunci când vă doriți să faceți un gest drăguț. 

Terrariumul

Creați o mică grădină în lumea persoanei iubite, cu ajutorul unui terrarium amenajat exact așa cum visați. Realizat din plante suculente, piatră, nisip și mușchi, este un cadou plin de farmec într-un „ambalaj” mic, dar de foarte mare efect.

Le găsiți în numeroase combinații și culori, la Garden. Un terrarium presupune o îngrijire minimă, astfel că tot ce va trebui să facă persoana iubită va fi să îl așeze într-un spațiu cu umbră și să îl admire la nesfârșit.

Tablourile cu licheni și mușchi

O formă de artă cu parfum de natură, tabloul cu licheni și mușchi împrospătează orice încăpere și îi oferă o notă personală. Puteți alege din mai multe modele deja disponibile sau să creați propriul concept pe care Garden Grădina Viselor îl va transforma într-un cadou de neuitat. 

Pentru a vă alege cadoul ideal, tot ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina de Facebook GRĂDINA VISELOR și să decideți ce i se potrivește cel mai bine persoanei dragi, apoi să sunați la 0757606492 sau, de ce nu, să faceți chiar o plimbare până la Garden-ul de plante amplasat în curte la Zacaria, lângă Metro.

Magazinul de plante pentru grădină este deschis de luni până sâmbătă, în intervalul orar 9-18.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus