Miercuri,
22.09.2021
Partial Noros
Acum
7°C

O mașină cu trei persoane la bord a căzut într-un pârâu, la Bârghiș. Șoferul conducea cu viteză

O mașină cu trei persoane la bord a căzut într-un pârâu, la Bârghiș. Șoferul conducea cu viteză

Doi bărbați și un copil de zece ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina în care se aflau a căzut în albia unui pârâu din Bârghiș.

Actualizare. Un conducător auto, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Iacobeni, pe fondul neadaptării vitezei a părăsit partea carosabilă și a alunecat sub un pod. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 725 de lei, conform art. 123 lit b din OUG nr. 195/2002, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Știre inițială. La fața locului a intervenit un echipaj de tip B al Ambulanței Sibiu. În autoturismul căzut în pârâu se aflau doi bărbați în vârstă de 39 și 65 de ani, dar și un copil de 10 ani.

„Victimele au suferit excoriații și contuzii. Din cauza căderii în apă au suferit și hipotermie. Toți au fost transportați la Compartimentul de Primiri Urgențe Agnita”, anunță Genu Scridon, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus