Vineri,
23.02.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Practică studențească în lumea virtuală Marquardt

Practică studențească în lumea virtuală Marquardt

Ești student la Facultatea de Inginerie? Marquardt Sibiu îţi oferă posibilitatea să faci practică în domeniul automotive de acasă, în condiții de securitate în pandemie. Și, fiindcă știm că nu toți studenții sunt la fel, îți oferim nu unul – ci trei stagii de practică, la alegere în funcție de interesele tale academice și profesiile pe care le vizezi pentru viitor.

Te invităm în compania Marquardt virtuală, unde poți să-ți pui în aplicare cele mai ambițioase vise! Poți să te lansezi în Cercetare-Dezvoltare! Poți să te familiarizezi cu producția de componente mecatronice de vârf! În afară de informații, cunoştinţe şi abilități, stagiile noastre de practică îţi vor furniza şi informaţii extrem de utile despre mediul de lucru pentru care te pregăteşti. Mentorii noștri vor lucra cu tine, te vor ghida pe parcursul fiecărei etape, îți vor sta la dispoziţie pentru întrebări şi îți vor acorda sprijinul pentru ca stagiul tău să te propulseze spre lumea producției automotive de vârf.

Dacă vrei să deschizi ușa către meseria ta de mâine, să-ți pui la încercare cunoştinţele în lumea Marquardt, pentru a-ți lansa proiectele personale în mașinile viitorului, noi îţi oferim ocazia de a face practică într-unul din cele trei module de mai jos:

  • WORKSHOP EMBEDDED SOFTWARE

Cuvântul cheie care te aduce în echipa noastră este CONSTRUCTIV!

Se desfășoară online! Dacă vrei să cunoști lumea embedded prin microcontrollere și programare C, atunci ai venit în locul potrivit. Workshopul este centrat pe dezvoltarea unei aplicații embedded într-un simulator de microcontroller.

  • Înscrieri: 15.02.2021 – 28.02.2021
  • Desfășurare: 01.03.2021 – 23.04.2021

 

  • SPEED CODE

Cuvântul cheie este PROVOCATOR!

Se desfășoară online! Dacă dorești să-ți testezi abilitățile de programare C sau pur și simplu să arăți colegilor de grupă cât de tare ești. Need for Speed! Skills for Code! Întâlnirea se desfășoară în format de competiție online. Cuprinde provocări des întâlnite de inginerii software embedded în proiectele reale.

  • Înscrieri: 01.03.2021 – 19.03.2021
  • Desfășurare: 22.03.2021-26.03.2021

 

  • SUMMER INTERNSHIP

Cuvântul cheie este RESPONSABIL!

Se desfășoară online! Dacă dorești să-ți începi cariera de inginer software și să lucrezi în echipe adevărate, aici e de tine! Cuprinde dezvoltarea unei aplicații cu specific embedded în contextul lucrului de acasă.

  • Înscrieri: 01.03.2021 – 19.03.2021
  • Desfășurare: 05.07.2021 - 31.08.2021

Pentru înscrieri și eventuale întrebări, vă rugam să ne contactați la:

[email protected]

[email protected]

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus