Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
-0°C

VIDEO-Restricții pe Valea Oltului pentru tăierea copacilor de pe marginea drumului

VIDEO-Restricții pe Valea Oltului pentru tăierea copacilor de pe marginea drumului

Șoferii care circulă săptămâna aceasta pe DN 7, Valea Oltului, sunt rugați să fie răbdători, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov având planificate mai multe lucrări care presupun tăierea copacilor de pe marginea drumului.

”În cursul acestei săptămâni traficul se va desfășura intermitent pe DN7 - Valea Oltului, între localitățile Lazaret și Boița, în județul Sibiu. Circulația va fi întreruptă pentru perioade scurte pentru tăierea arborilor periculoși, cu risc de prăbușire, din zona de siguranță a drumului. Lucrările sunt efectuate de Ocolul Silvic Sibiu. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă rugăm să respectați semnalizarea temporară din zonă precum și semnalele piloților de dirijare”, au transmis reprezentanții DRDP Brașov.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 907

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus