Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO O mașină a căzut în Olt, de la 20 de metri înălțime, pe Valea Oltului

VIDEO O mașină a căzut în Olt, de la 20 de metri înălțime, pe Valea Oltului

Doi tineri sunt răniți după ce șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului și a căzut 20 de metri, în albia râului Olt. Cei doi tineri au fost scoși din apă de cetățeni și duși la pensiunea din apropiere, de acolo au fost preluați de ambulanțe.

În dimineața zilei de vineri, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc în localitatea Cornetu. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că, conducătorul unui autoturism ce se deplasa pe DJ703P din direcția Perișani către DN7, iar la intrarea pe podul ce traversează râul Olt, în împrejurări ce urmează a fi stabilite, conducătorul auto a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă căzând în albia râului Olt, la o diferență de nivel de 20 de m. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 25 de ani și a pasagerului de 19 ani, ambii din comuna Perișani, transmit reprezentanții IPJ Vâlcea.

imagini- IPJ Vâlcea

Cei doi tineri, în vârstă de 19 și 25 de ani, sunt conștienți, suferind mai multe traumatisme . Ei au fost transportați la spital.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Hermann Munster

Acum 3 ani

Au vrut sa evadeze din Alcapraz, dar soarta i-a oprit in Prazilia! Multumim divinitatii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus