Luni,
01.03.2021
Innorat
Acum
0°C

Primăria comunei Sadu renunță la ștampilă și trece la semnătura electronică

Primăria comunei Sadu renunță la ștampilă și trece la semnătura electronică

Primăria comunei Sadu a făcut un nou pas spre digitalizare. Astfel, începând cu data de 17 februarie a fost eliminată ștampila de pe documentele oficiale. Din această lună, actele emise vor fi autentificate cu semnătură electronică autorizată.

„În conformitate cu Legea 169/2019 și cu ordonanța de urgență 38/2020, a fost eliminată ștampila de pe documentele oficiale care fac obiectul prezentelor acte normative. Începând din această lună, actele emise vor fi autentificate cu semnătură electronică autorizată. De asemenea, tot circuitul intern al documentelor, inclusiv mapa, este electronic. În perioada imediat următoare vor fi puse in funcțiune două info-chioșcuri care vor fi utilizate pentru plățile directe cu cardul sau online prin intermediul platformei ePRIMARIA”, spune Valentin Ivan, primarul comunei Sadu

Totodată, afișierul primăriei este un ecran LED care afișează toate informațiile de interes și cele obligatorii de afișaj.

Sursă foto: Pixabay

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus