Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Cinci focare de coronavirus în județ. Cel mai mare are 23 de persoane pozitive

Cinci focare de coronavirus în județ. Cel mai mare are 23 de persoane pozitive

Județul Sibiu mai are cinci focare de infecție cu virusul SARS-CoV-2, dintre acestea trei fiind în centre rezidențiale, spun reprezentanții Instituției Prefectului Sibiu.

Unul dintre focare și cel mai mare este la Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Dumbrăveni.  Aici sunt 23 de persoane infectate dintre care 20 de beneficiari și trei angajați, spun reprezentanții instituției prefectului.

Un alt focar este la Centrul de Plasament Orlat unde șase beneficiari sunt pozitivi. Cel de-al treilea focar anunțat de autorități este la Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Sibiu unde trei angajați sunt pozitivi.

Celelalte două focare sunt la o companie producătoare de electronice din Mediaș unde sunt patru angajați pozitivi și opt contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină la domiciliu și la o companie producătoare de componente auto din Sibiu unde sunt șapte angajați pozitivi și șapte contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină la domiciliu.

„La nivelul județului Sibiu sunt active în acest moment un număr de cinci focare de infecție cu virusul SARS-CoV-2, dintre acestea trei sunt în centre rezidențiale”, spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus