Luni,
01.03.2021
Innorat
Acum
0°C

Încă 500 de metri dintr-o stradă din Sibiu capătă sens unic: pentru marcarea de locuri de parcare

Încă 500 de metri dintr-o stradă din Sibiu capătă sens unic: pentru marcarea de locuri de parcare

Primăria Sibiu anunță intenția de a impune circulația în sens unic pe un tronson din strada Dorobanților, pentru a face locuri de parcare a mașinilor.

”Municipalitatea anunță schimbarea regimului de circulație pe strada Dorobanților, sector de stradă cuprinsă între strada Topitorilor si strada Gării, conform planșei anexate. Propunerile cetățenilor pot fi înregistrate la Centrul de Informații pentru Cetățeni, în atenția Direcției Tehnice”, se arată într-un anunț publicat de Primăria Sibiu pe site-ul propriu în dimineața zilei de luni.

Tronsonul din strada Dorobanților propus a căpăta un singur sens de circulație măsoară aproximativ 470 de metri. Iar sensul de circulație propus este dinspre intersecția cu strada Topitorilor, pe sub podul Gării, înspre strada Gării (vezi foto principală, sursa: Primăria Sibiu). ”Pe partea dreaptă a sectorului de stradă mai sus menționata va fi oprirea interzisă, iar pe partea stângă se vor marca locuri de parcare longitudinale”, se mai arată în anunțul dat publicității.

Vizualizari: 5914

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Țăranu Angela

Acum 6 zile

Foarte bine gândit, dar după ar trebui și parcarea interzisa pe strada Lacului care se face pe trotuar și încurcă atât pietonal cât și pentru a putea parca în curți.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus